Čiščenje marmorja

 

Za visok sijaj, nego in čistočo marmorja uporabljamo najnovejšo tehnologijo. Marmor ter ostale vrste kamnov globinsko očistimo vseh nečistoč, parafinskih voskov... Marmor je zelo cenjen material pa vendar tudi zelo občutljiv vendar je z pravilnim vzdrževanjem tudi zelo hvaležen materijal.
Občutljiv je predvsem na kisline in ostala kemična sredstva, zato generalno čiščenje marmorja odsvetujemo laikom, kajti lahko se povzroči velika škoda.

Marmor je porozni material in vase vpija vso nečistočo, voske, prah... Le ti po nekem času postanejo vidni ter neprijetnega videza. Smo specializirani za te vrste storitev, uporabljamo najnovejšo tehnologijo ter tehniko-postopek generalnega čiščenja marmorja. Uporabljamo več postopkov in profesionalnih čistil, vrsto postopka določimo glede na stopnjo umazanosti, vrsto marmorja, barvo marmorja...

NAŠA PREDNOST

Marmor v prvi fazi očistimo vseh nečistoč, v kolikor je bil marmor premazan (kar ni priporočljivo), uporabimo najprej postopek odstranitve starih premazov, nato marmor s pomočjo najnaprednejših čistil in tehnologije globinsko očistimo, kar pomeni da očistimo vso nečistočo, parafinske voske, madeže... Šele na to pričnemo postopek kristalizacije kar pomeni strojno poliranje marmorja do visokega sijaja.

Vaš marmor bo imel sijoč ali nesijoč (po želji stranke) izgled poleg tega bo zaščiten pred parafinskimi voski, nečistočo... Iz tega naslova lahko sklepate, da mora marmor skozi več faz čiščenja, da bi lahko imel lepši izgled vendar je s tem povezana tudi cena generalnega čiščenja marmorja.

Zato nam preprustite generalno čiščenje marmorja, vi pa poskrbite za dnevno nego marmorja, po navodilih, ki vam jih bomo dali. Tako boste prihranili čas in denar, vaš marmor pa bo imel zavidljiv izgled.