Čiščenje preprog

 

Za čisto preprogo je potrebno skrbeti na dnevnem nivoju čiščenja, kar pomeni da je preprogo potrebno vzdrževati z rednim sesanjem preproge. Vendar tudi ob vsakodnevnem vzdrževanju preproge se v njej nabre umazanija, prah.. ki jih z navadnim sesanjem ne moremo posesati, zato vam priporočamo, da preprogo očistite v sklopu generalnega čiščenja 2 do 3x letno. S tem boste poskrbeli za čisto preprogo, odstranili se bodo madeži, barve osvežile, odtranjene bodo pršice, kar bo posredno vplivalo tudi na vaše zdravje v pozitivnem smislu.


NAŠE PREDNOSTI !
Naša konkurenca se v tem primeru velikokrat poslužuje samo globinskega čišenja, pri nas pa kot profesionalni čistilci uporabljamo vrhunske (vrhunski med profesionalnimi ) stroje za čiščenje preprog, tepihov, oblazinjenih talnih oblog...

Preprogo najprej šamponiramo ter strojno krtačimo z posebnimi nastavki in profesionalno šamponirno peno, posebej veliko pozornosti namenimo madežem ter po končanem postopku preprogo globinsko očistimo. Materiali, ki jih uporabljamo so izdelani tako, da šamponirno peno vtremo v preprogo z razlogom, da se oprime mikroskopsko majhnih delcev, ki ji z globinskim ali navadnim sesanjem ne očistimo, nato pa vse skupaj globinsko očistimo.

V postopkih je še nekaj dodatnih majhnih skrivnosti, ki vam zaradi konkurence ne moremo opisati in ravno zato menimo da smo boljši od naše konkurence POZNAVANJE TEHNIK IN POSTOPKOV ČIŠČENJA.

 

MNENJA NAŠIH NAROČNIKOV

Pri nas nismo vedeli, kaj storiti z umazanimi itisoni. Odločili smo se za poskus in ga pri podjetju ACOLAV tudi izvedli.
Že pri samem izvajanju poskusa je postala očitna razlika zato je naš direktor zaprosil za izvedbo celotnega dela pisarn cca 800m2.
Vsi madeži so izginili itisoni so kot novi in še zelo lepo diši. Od takrat naprej obvezno 2x letno izvjamo globinsko čiščenje.
Mojca- Ljubljana

Pri nas smo bili zelo zadovoljnio z opravljeno storitvijo. Fantje so vse stvari dvignili in umaknili tako da praktično nismo potrebovali ničesar pripraviti. Globinsko čiščenje smo opravljali odkar smo postavili nov itison (leta 2011) obvezno 2x letno in še danes izgleda kot nov.
Franc – Šenčur

S sodelavci smo navdušeni, kako je dobro izpadlo. Najprej smo se odločili za globinsko čiščenje zaradi sodelavke, ki je vedno kar naprej kihala in kašljala, očitno je bila alergična na pršice.
Po čiščenju so težave izginile in tudi pri ostalem delu ekipe ki delamo tukaj se bolje počuti. Same pohvale za čistilni servis Acolav.
Joži – Maribor