Generalno čiščenje - čiščenje žaluzij

 


V podjetju Acolav izvajamo čiščenje vseh vrst žaluzij, notranjih in zunanjih, za omenjeno opravilo uporabljamo posebno tehniko čiščenja ter ustrezna čistila, ki se določijo glede na stopnjo umazanosti žaluzij.

Potrebno je vedeti, da so žaluzije razmeroma krhke ter ob neustrezni tehniki čiščenja lahko poškodujemo lamele žaluzij ali jih ukrivimo, tako da žaluzija nima več edinstvenega izgleda ter funkcionalnosti...
 

 

Skozi čas se v žaluzije vžrejo saje in ostali prašni delci, zato čiščenje žaluzij ni tako enostavno opravilo ravno zaradi tega je potrebno poznavanje čistil ter izbor postopka čiščenja žaluzij. Izvajamo čiščenje žaluzij kar na samem objektu oziroma jih po potrebi demontiramo, očistimo ter ponovno montiramo nazaj.

Velikokrat se na objektih pojavi težaven dostop do samih žaluzij, zato svetujemo, da za to opravilo najamete profesionalne čistilce kateri imajo izkušnje z čiščenjem žaluzij.

NAŠE PREDNOSTI!

Čiščenje žaluzij izvajamo z obeh strani žaluzij kar pomeni z čelne in hrbtne strani pri katerih uporabljamo tudi pripomočke.

Žaluzije so razmeroma krhke zato pri nas uporabljamo posebne pripomočke, da žaluzij ne skrivimo poleg tega pa manjše škode, ki so na žaluziji tudi popravimo.

Ceno žaluzij določamo po stopnji umazanosti, količine,dostopa...