Globinsko čiščenje

 

 

Ali ste vedeli, da lahko v žimnici zakonske postelje živi tudi do dva milijona pršic?


Kašljate, težko dihate, imate alergijo? Z globinskim čiščenjem vzmetnic in oblazinjenega pohištva odstranimo odmrle delc kože, drobni prah, pršice ter njihove iztrebke vsaj v tolikšni meri, da vzmetnica ne postane zdravju škodljiva. Vzmetnica lahko namreč postane pravo leglo pršic, saj se le-te hranijo z delci odmrle človeške kože.

V podjetju izvajamo vse vrste globinskih čiščenj s profesionalnimi stroji, čistilom in znanjem, ki ga imamo na razpolago. Z globinskim čiščenjem v celoti odstranimo pršice in drobni prah, ki je največji vzrok alergij. Globinsko čiščenje izvajamo na vseh tekstilnih oblogah, preprogah, tepihih, sedežnih garniturah, oblazinjenih stolih.

5 največjih prednosti globinskega čiščenja:

- odstranitev pršic in drobnega prahu (največji krivec za alergije, glavobol, slabo počutje)
- odstranitev sledov cigaretnega dima
- osvežitev barv (posebna čistila, ki barvo osvežijo in jo zaščitijo)
- osvežitev vonja (okolju prijazna čistila)
- zaščita tkanine pred umazanijo (uporaba čistil, ki zaščitijo tkanino pred novo umazanijo)

Pišite nam, da skupaj izberemo optimalen nabor globinskega čiščenja!
 

 

MNENJA NAŠIH NAROČNIKOV

Pri nas nismo vedeli, kaj storiti z umazanimi itisoni. Odločili smo se za poskus in ga pri podjetju ACOLAV tudi izvedli.
Že pri samem izvajanju poskusa je postala očitna razlika zato je naš direktor zaprosil za izvedbo celotnega dela pisarn cca 800m2.
Vsi madeži so izginili itisoni so kot novi in še zelo lepo diši. Od takrat naprej obvezno 2x letno izvjamo globinsko čiščenje.
Mojca- Ljubljana

Pri nas smo bili zelo zadovoljnio z opravljeno storitvijo. Fantje so vse stvari dvignili in umaknili tako da praktično nismo potrebovali ničesar pripraviti. Globinsko čiščenje smo opravljali odkar smo postavili nov itison (leta 2011) obvezno 2x letno in še danes izgleda kot nov.
Franc – Šenčur

S sodelavci smo navdušeni, kako je dobro izpadlo. Najprej smo se odločili za globinsko čiščenje zaradi sodelavke, ki je vedno kar naprej kihala in kašljala, očitno je bila alergična na pršice.
Po čiščenju so težave izginile in tudi pri ostalem delu ekipe ki delamo tukaj se bolje počuti. Same pohvale za čistilni servis Acolav.
Joži – Maribor