AKCIJSKA ponudba

ŽELIM IZVEDETI VEČ!

031/469-175 Pokličite še danes!


GLOBINSKO ČIŠČENJE TEKSTILNIH TALNIH OBLOG

Tekstilne talne obloge so odlična rešitev za številne pisarne, saj ponujajo neizmerno udobje, zvočno absorpcijo, hkrati pa popestrijo monotono delovno okolje z pestrostjo in raznovrstnostjo dizajnov. Vendar pa so ob neprimernem čiščenju in vzdrževanju tudi »najbolj naporne«.

V prostorih kot so pisarne je nujno potrebno vsakdanje sesanje talnih oblog, saj nam to prihrani čas in napor pri čiščenju, ob tem pa ohranjamo njihov prvotni videz. A vsakodnevno čiščenje ni dovolj, saj je tekstilne talne obloge vsake toliko potrebno tudi globinsko očistiti, saj tako preprečimo nevarno nalaganje pršič in drugič bakterij, ki povzročajo številna obolenja dihal.

Sami se zavedamo, da je zunanji videz talne obloge le krinka in ker kurilna sezona počasi prihaja h koncu, smo v mesecu februarju pripravili posebno ponudbo globinskega čiščenja tekstilnih talnih oblog, pri čemer vam nudimo 30% popust na globinsko čiščenje vseh talnih oblog. Sedaj lahko vaša pisarniška tla očistite za le 1,20€/m2 (redna cena: 1,80€/m2).

Pogoj – minimalna vrednost naročila 70€.

 POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

 

Za kvalitetno ponudbo nam posredujte naslednje podatke.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na info@acolav.si ali telefon 031 469 175.

Kontaktni obrazec

Prosimo vnesite potrebne podatke

 

Opombe, pričakovanja, posebnosti: