Dnevno čiščenje

 

 

 


Pisalna miza je v povprečju dom tudi več kot 10 milijonov bakterij!

Novodobni vsakdan večine posameznikov širom po svetu je v večini primerov postavljen za računalnik v pisarni. Čeprav na videz nedolžno okolje je v resnici nevarno bojišče med nami samimi in mnogoterimi bakterijami, ki se razmnožujejo na naših pisarniških mizah.

Na še tako majhni pisarniški mizi je lahko tudi več kot 10 milijonov bakterij, kar - ne boste verjeli - je veliko več kot na povprečni straniščni školjki. Nehigienski delovni pogoji skritim človekovim očem so vzrok številnih bolezni in posledično izgubljenim delovnim uram. Tovrstno težavo lahko ublažimo z rednim čiščenjem in higienskimi ukrepi, ki lahko občutno zmanjšajo odsotnost vaših zaposlenih.

Pisarne, proizvodne hale, lokali – ne glede na to, kje se nahaja vaše delovno okolje, je čistoča in urejenost ključnega pomena. Prostori, ki prekipevajo od čistoče, bodo v vašim zaposlenim pričarali skrito veselje od dela, izboljšano počutje, zvišala pa se bo tudi njihova produktivnost.

 


Pisarna, proizvodne hale, lokali ... Ne glede na to, kje je vaše delovno okolje, je ključnega pomena, da je čisto in urejeno. Vaši zaposleni bodo v čistih prostorih bolj uživali v delu, boljše se bodo počutili, zvišala pa se bo tudi njihova produktivnost in zmanjšalo število različnih obolenj.

 

Zaradi teh razlogov se splača najeti čistilni servis Acolav za dnevno čiščenje! 

Naše storitve čiščenja popolnoma prilagodimo vašim željam: osebje je lahko pri vas enkrat tedensko ali vsak dan, čistimo lahko dopoldan ali pa ob desetih zvečer, z eno osebo ali pa celotno ekipo čistilcev. Storitveni servis bo poskrbel za prilagojen načrt, da bo vse opravljeno natanko takrat, kot je to potrebno.

Z najemom čistilnega servisa vam ni potrebno skrbeti za nakup čistil in drugih pripomočkov za čiščenje, po želji lahko poskrbimo tudi za nakup sanitarne galanterije (toaletni papir in brisačke, milo ...).

Čistilni servis vas bo odrešil številnih skrbi. Če boste zaposlenemu naročili, naj odnese smeti, se bo ta upravičeno spraševal, da to ne bi smel biti njegov opravek. Z najemom servisa boste prihranili veliko časa in truda drugih ljudi v delovnem prostoru.
 

Ali ste vedeli, zakaj so čistilne krpe različnih barv? 

Različne barve čistilnih krp so ključnega pomena za vzdrževanje nivoja čistosti in kakovostno opravljeno storitev! 

V našem podjetju imamo natančno specificirano razdelitev čiščenja s posameznimi krpami, v grobem pa so rdeče krpe namenjene za straniščne površine, rumene za drugo kopalniško keramiko, z modrimi čistimo delovne površine, zelene krpe pa čistijo steklene površine. Tako se ne more zgoditi prenos mikrobov iz ene površine na drugo. Za višji nivo čiščenja smo pri nas dodali tudi barvno označevanje čistil, ki našemu osebju zagotavlja optimalno izbiro za posamezno površino. Kakovost opravljenih storitev pa tudi stalno nadzorujemo z našimi kontrolorji, tako da se izognemo kakršnimkoli pomanjkljivostim.

Pridružite se več kot 400 zadovoljnim strankam! 

Zaupa nam več kot 400 strank, ki cenijo kakovost in ugodnost naših storitev ter odzivnost našega osebja:


Ljubljanske mlekarne, Studio Moderna, različni zdravstveni domovi, postaje in vrtci, podjetje Takko, poslovalnice Deichmann, Gostišče Julči in mnogi drugi. Pokličite nas in se pridružite zvestemu krogu naših strank še danes!