IZJEMNE AKCIJSKE CENE ČIŠČENJA V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC

V šolskih prostorih se skozi vse leto izvajajo aktivnosti. V poletnih mesecih, ko učenci počitnikujejo pa je idealna priložnost za celovito čiščenje prostorov. Preverite našo ponudbo po znižanih cenah!
Ponudbo vam sestavimo po vaših željah.

 

Več kot 10 let izkušenj nam je pomagalo pripraviti celovito ponudbo po vaših željah.

1) Čiščenje oken in okvirjev (Čista okna ne le odločilno pripomorejo k vtisu o urejenosti zgradbe navzven, temveč pomembno vplivajo na izgled in svetlobo v notranjih prostorih. Za vas očistimo okna in okenske okvirje, da bodo vaši prostori ponovno zasijali!)

2) Čiščenje zunanjih in notranjih žaluzij (Z izborom profesionalnih čistil in strokovnim pristopom naših delavcev bomo poskrbeli za čiščenje vaših žaluzij, ne glede na njihovo obliko in velikost.)

3) Strojno čiščenje in premazovanje talnih oblog (Podaljšajte življenjsko dobo talnih oblog v šolskih prostorih z rednim čiščenjem, odstranjevanjem starih in profesionalnim nanosom novih premazov.)

4) Izvajanje del na višini (Pri delu na višini poskrbimo tudi za dvigala, dvižne košare in vse drugo, kar je potrebno za delo na višini. Naši zaposleni imajo opravljen tudi zdravniški izpit za delo na višini.)


 

Zakaj je naš čistilni servis tako unikaten?

- Nudimo storitve po ugodnih cenah
- Smo prilagodljivi glede na potrebe naročnika
- Znamo svetovati, organizirati in izvesti vse vrste del
- Sprejemamo mala in velika naročila
- Delujemo na celotnem območju Republike Slovenije
- Garancija za kakovostno izvedbo del
- Imamo veliko izkušenj in bogate reference

Smo vas že prepričali? Pokličite nas in pripravili vam bomo brezplačno in neobvezujočo ponudbo s posebnim akcijskim poletnim popustom!

Zakaj se tla v športnih dvoranah in telovadnicah tako lepo svetijo?


Pri premazovanju športnih dvoran potrebujete poseben premaz, ki ustreza normativom za športne dvorane. Premaz, ki ga uporabljamo v te namene, izpolnjuje nemške industrijske standarde DIN 18032 in je ustrezen za tla v telovadnicah.

Mi ne tvegamo, mi smo pripravljeni!

Naši zaposleni imajo opravljen zdravniški izpit za delo na višini, varstvo pri delu, urejena imajo ustrezna zavarovanja, prav tako pa smo poskrbeli za urejeno zavarovanje objektivne odgovornosti.
Zaupajo nam od Gornje Radgone do Novega mesta in povsod vmes.

Naj naštejemo le nekaj referenc:

pic picpicpic pic
pic picpic pic

Osnovna šola Antona Martina Slomška, Osnovna šola Tabor Logatec, Osnovna šola Gornja Radgona, Osnovna šola Polhov Gradec, Osnovna šola Marije Vere Kamnik, Osnovna šola Dragomelj, Osnovna šola Komenda – Moste, Osnovna šola Vavta vas Novo mesto, Vrtec Jesenice in zunanje enote, Vrtec Domžale, Vrtec Uša, Glasbena Šola Vič-Rudnik, Osnovna šola Litija, Osnovna šola Vrhovci Ljubljana, Osnovna šola Riharda Jakopiča, Srednja šola Domžale, Ljubljanske Mlekarne d.d., Slovenijales d.d. …
 

Pohitite in si zagotovite ponudbo po ugodnih akcijskih cenah še danes!
 


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Za kvalitetno ponudbo nam posredujte naslednje podatke.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na info@acolav.si ali telefon 031 469 175.

Kontaktni obrazec

Prosimo vnesite potrebne podatke

Opombe, pričakovanja, posebnosti:

V polje desno
vnesite (male) črke: