Specialno čiščenje

 

Kaj imajo skupnega industrijski stroj, kuhinjska napa, tekstilna talna obloga in odtočni žleb?

V industrijskih strojih se pri pogosti uporabi kmalu začnejo nabirati obloge umazanije, ki jih je ob nerednem čiščenju izjemno težko odstraniti. Umazanija pa ne samo skrajša življenjsko dobo naprave, temveč poveča tudi nevarnost požarov.

Zato je ključnega pomena, da stroje redno čistimo. Podobno kot kuhinjske nape, tekstilne talne obloge, odtočne žlebove in stropne obloge – vse pa zahteva izurjeno ekipo čistilcev, saj gre za čiščenje na težko dostopnih mestih, na višini oziroma z uporabo posebnih sredstev in metod.
 


Pisarna, proizvodne hale, lokali ... Ne glede na to, kje je vaše delovno okolje, je ključnega pomena, da je čisto in urejeno. Vaši zaposleni bodo v čistih prostorih bolj uživali v delu, boljše se bodo počutili, zvišala pa se bo tudi njihova produktivnost in zmanjšalo število različnih obolenj.

7 specialnih čiščenj, po katerih naše stranke najpogosteje povprašujejo.

Čiščenje na težko dostopnih mestih z uporabo dvigala (čiščenje stekel z okvirji, čiščenje in pranje žaluzij, čiščenje odtočnih žlebov …)
Čiščenje stropnih ter stenskih oblog
Čiščenje kuhinjskih nap
Čiščenje pod visokim pritiskom vode
Čiščenje vseh vrst industrijskih strojev in proizvodnih linij
Globinsko čiščenje tekstilnih talnih oblog
Strojno čiščenje betonskih in asfaltnih podlog (proizvodne hale, skladišča, garažne hiše itd.)
 

Kaj še lahko storimo za vas?

Žvečilni gumi na itisonu? Acolav poskrbi tudi za to. 

V servisu Acolav uporabljamo posebno tehnologijo za čiščenje itisonov.

Najprej žvečilnemu gumiju s posebno kemikalijo spremenimo strukturo, da razpade, nato madeže tamponiramo (jih predhodno namočimo), v nadaljevanju pa itison prekrtačimo še strojno in mu obenem vtremo suho peno, ki dvigne vse drobne delce (umazanijo, pršice ...) na površino. Na koncu itison globinsko ekstrahiramo z industrijskim sesalcem (izpiramo, takoj zatem pa vodo posesamo).

Čistila, ki jih uporabljamo, bodo itisonu tudi osvežila barve in preprečila takojšnje vpijanje umazanije. Le-ti bodo spet kot novi! Za optimalni učinek priporočamo ponovitev postopka 1- do 2-krat letno: preverite sami in nas pokličite zdaj!

Stranke pri nas najbolj cenijo odzivnost, prilagodljivost in celostno storitev!

Specialno čiščenje zahteva izurjeno ekipo čistilcev, ustrezno opremljenih z znanjem, veščinami ter sredstvi za čiščenje v posebno zahtevnih razmerah.


V našem podjetju poskrbimo za celovito storitev specialnega čiščenja, zato organiziramo vse potrebno za izvedbo specialnih čiščenj in sicer od delovnega odra, dvigala, dvižne košare pa vse do posebnih industrijskih strojev za izvedbo takšnih storitev.