Dnevno čiščenje

Pisarna, proizvodne hale, lokali ... Ne glede na to, kje je vaše delovno okolje, je ključnega pomena, da je čisto in urejeno. Vaši zaposleni bodo v čistih prostorih bolj uživali v delu, boljše se bodo počutili, zvišala pa se bo tudi njihova produktivnost in zmanjšalo število različnih obolenj.

Pisalna miza je v povprečju dom tudi več kot 10 milijonov bakterij!

Novodobni vsakdan večine posameznikov širom po svetu je v večini primerov postavljen za računalnik v pisarni. Na še tako majhni pisarniški mizi je lahko tudi več kot 10 milijonov bakterij, kar – ne boste verjeli – je veliko več kot na povprečni straniščni školjki. Nehigienski delovni pogoji skritim našim očem so vzrok številnih bolezni in posledično izgubljenim delovnim uram. Tovrstno težavo lahko rešimo z rednim čiščenjem in higienskimi ukrepi, ki lahko občutno zmanjšajo odsotnost vaših zaposlenih.

O čiščenju

Kako se izvaja?

Posvetujemo se z vami glede vaših želja. Svetujemo in predlagamo, vi odločate!

Kdaj se izvaja?

Po dogovoru. Maksimalno se potrudimo in prilagodimo vašim željam in potrebam.

Kako da imamo tako konkurenčne cene?

Zaradi napredene tehnologije strojev in naprav, ki jih uporabljamo naše storitve izvajamo kvalitetno, hitro in efektivno. Manj ur pomeni manjši strošek.

Comparison Image 1
Comparison Image 2

Pošlji povpraševanje
    Izpolnite zgornje podatke in poslali vam bomo prilagojeno personalizirano ponudbo.

    Zakaj ravno mi?

    Z najemom čistilnega servisa vam ni potrebno skrbeti za nakup čistil in drugih pripomočkov za čiščenje, po želji lahko poskrbimo tudi za nakup sanitarne galanterije.
    Čistilni servis vas bo odrešil številnih skrbi. Če boste zaposlenemu naročili, naj odnese smeti, se bo ta upravičeno spraševal, da to ne bi smel biti njegov opravek. Z najemom servisa boste prihranili veliko časa in truda drugih ljudi v delovnem prostoru.
    Naše storitve čiščenja popolnoma prilagodimo vašim željam: osebje je lahko pri vas enkrat tedensko ali vsak dan, čistimo lahko dopoldan ali pa ob desetih zvečer, z eno osebo ali pa celotno ekipo čistilcev. Storitveni servis bo poskrbel za prilagojen načrt, da bo vse opravljeno natanko takrat, kot je to potrebno.