Generalno čiščenje

Prepustite mučno in naporno čiščenje strokovnjakom, svoj čas pa raje namenite pomembnejšim stvarem v življenju, kot so družina in prijatelji.

ČIŠČENJE OKEN

Čiščenje oken in okenskih sistemov je nujno opravilo na vsakem objektu, saj čista stekla predstavljajo pomemben del izgleda objekta, s tem pa tudi celostne podobe podjetja.

 • izvedemo čiščenje okvirjev in okenskih prepiral
 • imamo dolgoletne izkušnje s področja čiščenja oken
 • na vašo željo lahko poleg oken očistimo tudi druge okenske sisteme (žaluzije, rolete, senčila …)
 • priskrbimo celotno opremo, ki jo potrebujemo za delo na višini (dvigala, dvižne košare …)
 • ne omejujemo vas z velikostjo naročila
 • naši zaposleni so primerno usposobljeni, imajo opravljen zdravniški izpit za delo na višini, varstvo pri delu in tečaj uporabe ustreznih čistil

ČIŠČENJE ŽALUZIJ

Skozi čas se v žaluzije vžrejo saje in ostali prašni delci, zato čiščenje žaluzij ni tako enostavno opravilo. Ravno zaradi tega je potrebno poznavanje čistil ter izbor postopka čiščenja žaluzij. Čiščenje žaluzij izvajamo kar na samem objektu oziroma jih po potrebi demontiramo, očistimo ter ponovno montiramo nazaj.

 • čiščenje žaluzij izvajamo z obeh strani žaluzij, kar pomeni s čelne in hrbtne strani, pri tem pa uporabljamo tudi pripomočke.
 • žaluzije so razmeroma krhke, zato pri nas uporabljamo posebne pripomočke, da žaluzij ne skrivimo, poleg tega pa manjše poškodbe, ki so na žaluziji, tudi popravimo.
 • ceno čiščenja žaluzij določamo po stopnji umazanije, količine, dostopa …
ACOLAV_03

GLOBINSKO ČIŠČENJE

Izvajamo vse vrste globinskih čiščenj. Z globinskim čiščenjem v celoti odstranimo pršice in drobni prah, ki je največji vzrok alergij. Globinsko čiščenje izvajamo na vseh tekstilnih oblogah, preprogah, tepihih, sedežnih garniturah, oblazinjenih stolih.

 • odstranitev pršic in drobnega prahu (največji krivec za alergije, glavobol, slabo počutje)
 • odstranitev sledov cigaretnega dima
 • osvežitev barv (posebna čistila, ki barvo osvežijo in jo zaščitijo)
 • osvežitev vonja (okolju prijazna čistila)
 • zaščita tkanine pred umazanijo (uporaba čistil, ki zaščitijo tkanino pred novo umazanijo)

ČIŠČENJE PREPROG

Za čisto preprogo je potrebno skrbeti na dnevnem nivoju čiščenja, kar pomeni, da je preprogo potrebno vzdrževati z rednim sesanjem. Vendar se tudi ob vsakodnevnem vzdrževanju preproge v njej nabereta prah in umazanija, ki ju z navadnim sesanjem ne moremo posesati, zato vam priporočamo, da preprogo očistite v sklopu generalnega čiščenja 2 do 3x letno.

Naša konkurenca se v tem primeru velikokrat poslužuje samo globinskega čišenja, pri nas pa kot profesionalni čistilci uporabljamo vrhunske (vrhunski med profesionalnimi) stroje za čiščenje preprog, tepihov, oblazinjenih talnih oblog itd.

asdasdadsasdsa

ČIŠČENJE MARMORJA

Marmor je porozni material in vase vpija vso nečistočo, voske, prah … Vse to po nekem času postane vidno ter neprijetnega videza. Smo specializirani za tovrstno storitev: marmor ter ostale vrste kamnov globinsko očistimo vseh nečistoč, parafinskih voskov itd.

Marmor v prvi fazi očistimo vseh nečistoč, če je bil marmor premazan (kar ni priporočljivo), najprej uporabimo postopek odstranitve starih premazov, nato marmor s pomočjo najnaprednejših čistil in tehnologije globinsko očistimo, kar pomeni, da očistimo vso nečistočo, parafinske voske, madeže in podobno. Šele nato pričnemo postopek kristalizacije, kar pomeni strojno poliranje marmorja do visokega sijaja.

IZDELAVA SVETLEČIH TAL

Na letnem nivoju izvedemo čez 35000 m2 premazov talnih oblog. Zakaj priporočamo tovrstno storitev?

 • z nanosi premazov oblogo zaščitite pred obrabo, saj se ob trenju najprej obrabi premaz.
 • premazi zapolnijo mikroskopsko majhne pore na oblogi in tako ustvarijo mikroskopski film, ki preprečuje, da se umazanija nabira v porah.
 • izbirate lahko med svetlečimi in mat premazi, ki ustvarijo prijeten videz čistoče tal.
 • ob strojnem čiščenju tal vsakokrat premaknemo vse elemente v prostoru ter čiščenje opravimo tam, kjer se ob dnevnem vzdrževanju ne čisti.

 

fdgs

Pošlji povpraševanje
  Izpolnite zgornje podatke in poslali vam bomo prilagojeno personalizirano ponudbo.

  Cenovno ugodno generalno čiščenje, prilagojeno vašim zahetevam

  Nič več nepotrebnega stresa in dolgih ur mučenja z opravili, ki jih ne marate ali jih sami ne morete zadovoljivo opraviti. Pokličite naše svetovalce, ki bodo razrešili vaše morebitne dileme in poskrbeli, da bo vaša izbira karseda pametna in učinkovita. Z generalnim čiščenjem poskrbimo za vse vrste površin, ki jih ob rednem čiščenju očistimo zgolj površinsko.